Sekt Naked Pinot Pétillant Naturel – Weingut Berger

Naked Pinot is een Pet Nat van Maximilian Berger. Pet Nat is een volledig natuurlijke mousserende wijn, waarbij alleen de suiker uit de wijngaard wordt gebruikt. Door het lage alcoholgehalte en de pittige zuurgraad is het een uitstekend aperitief.
Gelieve alleen rechtop te bewaren! Door de troebelheid kan de fles gemakkelijk overschuimen wanneer deze wordt geopend nadat deze horizontaal is bewaard

Prijs: € 17,95 per fles
Vol alc. % 11,0
Versturen
  • Verzendmethoden: € 5,00 per fles

Omschrijving

Wat is Pet Nat?
Pet Nat is een natuurlijke mousserende wijn, dus zonder toegevoegde suikers, zuren of stabilisatoren.

Hoe maak je Pet Nat?
In tegenstelling tot normale mousserende wijn wordt Pet Nat alleen gemaakt tijdens de gisting. Om dit mogelijk te maken wordt de nog gistende wijn in drukdichte flessen afgevuld en verzegeld. De nog zoete wijn gist tot het einde in deze fles.

Wat is er zo speciaal aan Pet Nat?
Het unieke verkoopargument van een Pet Nat is het aroma. Doordat deze zonder enige toevoegingen wordt geproduceerd, krijgt het zijn unieke, onvervalste aroma, dat doet denken aan de stormtijd. Niet te vergeten is de continue gistopslag, die hem bijzonder romig maakt.

Wanneer drink ik Pet Nat?
Heel eenvoudig, wanneer u maar wilt. Door zijn lichtheid is het een uitstekend aperitief. Maar ook bij zachte kazen of diverse fruitdesserts is hij erg geliefd.

Kenmerken

Soort sekt
Vol alc. 11,0 %
Prijs per fles 17,95
Prijs per doos 102,00
Wijnhuis Weingut Berger
Deelstaat/streek Niederösterreich / Kremstal
Typering droog
Oplegwijn nee